Urban Wheelz Cargo


LOGO_UrbanWheelz_cargoNu leverbaar bij De Bakfietsspecialist: de nieuwe Urban Wheelz Cargo, de bakfiets die iedereen wil hebben!

Efficient, veilig en makkelijk!

ucargo4Efficiënt:

Deze bakfiets is nog geen 80cm breed!! Je kunt deze bakfiets gewoon in de tuin of wellicht nog beter In de schuur parkeren! Hij past door elke normale deur of poort.

Maar is hij dan niet te groot voor mijn schuur? NEE! Deze bakfiets neemt maar 1 m3 ruimte in! Hoe?

Zet hem op zijn neus!!

De in Duitsland gemaakte batterij is comfortabele geplaatst in de opslag compartiment in de houten bak U kunt hem er Makkelijk uit halen om binnen op te laden. De supermakkelijke Rosenberger stekker stekker helpt u om de oplader aan de batterij te verbinden!

ucargo5Veilig:

Deze bakfiets is uitgerust met de beste en sterkste veiligheid gordels ooit geleverd in een bakfiets!

Deze bakfiets heeft hydraulische schijfremmen en dubbele parkeerremmen! Hierdoor staat uw bakfiets zeer snel stil zonder enige moeite! En als u uw kinderen in en uit laat stappen staat de bakfiets helemaal vast aan de grond als u de parkeerremmen gebruikt!

De houten bak heeft geen schroeven of moeren zichtbaar in de bak waar uw kinderen zitten, dus uw kinderen zitten comfortabel en kunnen zich niet bezeren!

ucargo6De verlichting is heel goed zichtbaar en makkelijk te bedienen vanaf uw stuur!

Overdag beschikt de voorlamp over DRL daylight running light.

Als het gaat schemeren gaat de verlichting vanzelf aan!

Alle kabels die gebruikt zijn, zijn verborgen zo ver als mogelijk! Zo zijn de mogelijkheden voor eventuele onvoorziene ongelukken nog kleiner gemaakt!

Makkelijk:

ucargo7Geen versnellingen! En toch kan je heel makkelijk fietsen met deze bakfiets! Hoe? Omdat deze fiets voorzien is van een NuVinci Harmony systeem, deze fiets heeft een automatische versnelling! Niet meer nadenken over welke versnelling u nu gebruikt, de fiets denkt voor u!

Deze bakfiets is voorzien van een Bafang Max Drive 80 Nm midden motor! Met deze sterke motor kunt u heel makkelijk: de heuvel op, lekker cruisen door de stad, lange afstanden fietsen en dat alles met uw kinderen of vracht voorin!

Deze bakfiets is 100% in Europa gebouwd, de meeste onderdelen komen ook uit Europa, zoals het voor frame die komt uit Nederland, de batterij is gemaakt in Duitsland, een Duits slot, de velgen komen uit Frankrijk, de ketting geleider komt uit Duitsland, de spatborden komen ook uit Duitsland, het voor en achterlicht komen uit Nederland, het zadel en handgrepen zijn gemaakt in en de montage en poedercoating worden gedaan in België.

Dit betekend dat alle gebruikte onderdelen zorgvuldig geselecteerd en gemonteerd met de meest mogelijke zorg!

Alle gebruikte schroeven en moeren zijn rvs, de frames worden met grote zorg voor behandeld voordat de poedercoating wordt aangebracht, en elke fiets is getest en persoonlijk goedgekeurd door de monteur voordat hij bij u wordt afgeleverd! U kunt er gelijk op wegfietsen!

Specificaties Urban Wheelz Cargo:

ucargo8Frame: Aluminium achter frame en stalen voor frame
Bak: Hoge kwaliteit 12-laags betonplex
Batterij: In Duitsland gemaakte BMZ 36V 550Ah batterij incl. Rosenberger stekker
Motor: Bafang Max Drive 36V 80Nm midden motor
Versnellingen:  NuVinci 330 Harmony versnelling system
Banden: Schwalbe Big Apple Race Guard Banden en Schwalbe binnenbanden
Velgen: Mach1 25C Kargo velgen en 13G RVS spaken en nippels
Zadel: Selle Royal Giara zadel
Handgrepen: Fi’zi:k grip tape
Verlichting: Spanninga Roxeo XEA voor licht, Lineo XD achter licht
Slot: Abus 5650 frameslot
Remmen:  Tektro hydraulische remmen incl. parkeerrem
Kettingscherm:Hebie Chainglider

Stel een vraag | Offerte aanvragen | Aanmelden testdag