Voordelen van bakfietsen


De Bakfiets: één oplossing voor dagelijkse mobiliteit

De kwaliteitsbakfiets heeft zich in 10 jaar bewezen als praktisch vervoersmiddel voor dagelijkse mobiliteit. De bakfiets is veel stabieler en veel praktischer dan een moederfiets of transportfiets. Met elektrische ondersteuning is het een volwaardig, gezond en goedkoper alternatief voor de stadsauto.

 De 6 G’s:  Gaan –  Gezellig –   Gevaar –  Gezond  –  Gemak –  Goedkoop

bord-gaan-met-kinderenGaan

Veel jonge ouders kennen het probleem, met kleine kinderen is het verdraaid lastig er even op uit te kunnen gaan. Een bakfiets geeft je – letterlijk – lucht. Maxi-Cosi in de bak een kleine boodschap doen, nog even de eendjes voeren in het park en dan weer verder in het vaste slaap/eet/verschoon-patroon.


bord-gezellig-fietsen-met-kGezellig

Verstopt achter de rug van je ouders. Je moet echt gaan hangen om wat te kunnen zien.  Gezellig is anders!  Met een bakfiets worden kinderen rondgereden en delen ze hun enthousiasme bij het ontdekken van  hún dorp of stad. Zwaaien naar iedere bekende en genieten van iedere rit. Zo kan het dus ook!

 

vallende-fiets-stoeltje

Gevaar

Met twéé kinderen op een gewone fiets valt niet mee. Ook de stabiliteit van een speciale moederfiets blijkt vaak een stuk minder dan de fietsenwinkel had beloofd. De fiets wordt topzwaar waarbij het risico van omvallen toeneemt naarmate de kinderen groter worden. Met een bakfiets trakteer je jezelf op een heerlijk onbezorgd gevoel van veiligheid bij het fietsen met kinderen.

bord-gezonder

Gezond

Bewegen is gezond. Een dagelijkse portie inspanning in de buitenlucht houdt je fris en monter. Fietsen draagt ook bij aan een gezondere leefomgeving: minder files en geen uitstoot van roet- of fijnstof – gezond & schoon! Pak eens wat vaker de fiets! Bakfietskinderen weten niet beter. En dát is op lange termijn misschien wel de grootste winst …..

 Bord-Kiss-en-RideGemak

Kinderen installeren in de auto, aansluiten in de ochtendspits, zoeken naar een parkeerplaats bij de school, veilig oversteken, een laatste knuffel. Terug thuisgekomen is de parkeerplaats ingenomen. Liever geen geleur? Met een bakfiets rijd je van deur tot deur!

Een bakfiets moet je ervaren. Eenmaal gewend wil je niet meer zonder. Nog geen dag!

  

zakkenrollers-pompenGoedkoper

Bespaar jaarlijks  1000,-  op  belasting, verzekering, APK en onderhoud en reparatie. En wat te denken van het geld dat bij de pomp verdwijnt? Daar kun je samen met je kinderen veel leuke dingen van doen!Een bakfiets, zeker met elektrische ondersteuning, is in de stad een prima alternatief voor de auto. En echt stukken goedkoper!

Over bakfietsen heersen helaas veel misverstanden en vooroordelen. Vertrouw daarbij op een deskundig en passend advies. Probeer bakfietsen ook altijd eerst zelf uit en zorg dat het budget toereikend is om ook goed aan alle gebruikerswensen te kunnen voldoen. Want dan is de aanschaf van een bakfiets geen dure uitgave maar een verantwoorde investering in dagelijkse mobiliteit. Tevredenheid gegarandeerd, iedere dag opnieuw!

Lees alles | Stel een vraag | Offerte aanvragen | Aanmelden testdag |